Bli sponsor

Vill du vara med och lyfta det skånska dryckesundret?

Eller är du en del av det och vill ta plats?

Lördagen 24 november 2018 anordnade vi första Skånska Drycker med 45 lokala producenter som manifesterade den rekordartade utvecklingen i dryckesbranschen. 12 september 2020 är det dags igen.

– Det bubblar verkligen i Skåne just nu, säger Titti Qvarnström. Vi samlar de mest ambitiösa intressanta producenterna – som bjuder på det bästa av det som odlas och produceras här i regionen. Att satsa på enbart skånska drycker på en mässa är unikt.

Skånska Drycker vill visa på bredden och potentialen, och där är alkoholfritt lika intressant som alkoholhaltiga drycker, vilket går att avläsa av konsumtionen. Utställarna producerar allt från vin, öl, cider, destillat, must, kombucha och läsk.

– Aldrig tidigare har det funnits så mycket spännande dryckesprodukter här i regionen, menar Carina Olofsson Gavelin, sommelier och en av initiativtagarna.

—————-

Skånska drycker drivs av Titti Qvarnström, Carina Gavelin, Anna Lind Lewin och Jakob Thomsgård.

Sponsorer är Folk Mat & Möten, Malmö Stad, Tourism in Skåne /Gastrolution, Krinova, Hotel MJ:s, Kiviks musteri, Gavelinwine, Lind Lewin kommunikation, Jakob Thomsgård.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close